Fraktutmaningen

Låt oss räkna på dina transporter!

Du kanske är supernöjd med hur dina transporter fungerar idag. Men visst skulle det ändå vara lite intressant att få reda på vad det skulle kostat om ett annat fraktbolag hade gjort exakt samma jobb? Ntex Inrikes AB, till exempel.

Det enda du behöver göra för att få ett skarpt kostnadsförslag är att skicka oss din sändningshistorik för en valfri period. Vårt svar har du inom 24 timmar, eller nästföljande arbetsdag. Kolla filmen och se hur det går till!

Så här gör du

Ta fram din sändningshistorik i Excel eller motsvarande

Skicka den till hej@ntexinrikes.se

Se fram emot vårt svar inom max 24 timmar

Jämför och välj vem som ska få ta hand om dina transportuppdrag framöver

iconsfour

Till, från och hur mycket

Allt vi behöver veta för att ge dig ett jämförpris är mellan vilka orter godset transporterats och hur stort eller tungt godset var. Men skicka gärna hela sändningshistoriken, så slipper du klipp-och-klistra.

Därför fortsätter vi att utmana

Vi vill att det ska vara enkelt att köpa transporter. Svårare än så är det inte. Du ska alltid veta vad du köper, hur villkoren ser ut och vad transporten kostar. Inte minst för att kunna jämföra olika leverantörer med varandra. Därför fortsätter vi att utmana vår bransch med nya transparenta och krångelfria tjänster, som gör din tillvaro lite enklare. Fraktutmaningen är ett exempel. Fler hittar du i Fraktkollen, som du kan beställa här.