Tjänster

Transporter, lagerhållning och kompletta logistiklösningar

Vi erbjuder transporter, lagerhållning och kompletta logistiklösningar. Oavsett vilka av våra tjänster du väljer att utnyttja kan du alltid räkna med att vi gör vårt bästa för att du ska bli nöjd. Vi lovar dig tydlighet, enkelhet och ett starkt engagemang från start. Kontakta oss för att boka en transport eller ett personligt besök. Varmt välkommen till Ntex Inrikes AB!

Godstransporter till Sveriges alla hörn

Tack vare vårt omfattande nätverk av noggrant utvalda transportörer ser vi till att ditt gods når sin destination på utlovad tid och i rätt skick oavsett vart i Sverige det ska. Med utgångspunkt från dina önskemål tar vi hand om ditt gods på bästa sätt och väljer lämpligaste transportslag – lastbil, tåg eller en kombination.

ntexinrikes_200522_0153-Redigera
9241-mod2

Vi tar hand om ditt lager

Låt oss ta hand om ditt lager. Då kan du frigöra yta och fokusera helt på din kärnverksamhet. Vi sköter resten, rationellt och effektivt. Ntex Inrikes AB erbjuder lagerhållning, trailerlossning, containerlossning, plock- och packtjänster och distribution i Göteborg, Stockholm, Malmö och Helsingborg. På samtliga orter kan vi också erbjuda tillfälligt tullager! Hör av dig till oss och berätta hur din lagersituation ser ut idag, så ser vi över alternativen tillsammans.

Helhetsansvar för logistiken

Vill du ha en behovsanpassad, heltäckande och kostnadseffektiv logistiklösning har du kommit rätt. Många av våra kunder låter oss ansvara för hela logistiken med transporter, löpande påfyllning av lager, reservdelsförsörjning eller tidsbokade leveranser av utrustning till tredje part, till exempel installatörer och servicetekniker. Enkelt, bekvämt och resurseffektivt.

ntex_inrikes_110322_0284