Säg hej till vår kollega Jennie!
2023-03-16

Säg hej till vår kollega Jennie!

I detta och kommande nyhetsbrev får ni lära känna några av våra kollegor runt om i landet. Först ut är Jennie Carlsson som är ekonomiassistent på vårt kontor i Mölndal.

Jennie är en racketsporttokig smålänning som började hos oss på Ntex inrikes strax innan årsskiftet 2023. Att hon hittade hit har vi LinkedIn att tacka för.
– Jag såg att ni hade en jobbannons ute och skickade in min ansökan. Och nu är vi här, säger Jennie.


Även om transportbranschen är ny för Jennie har hon gedigen erfarenhet av att jobba med såväl ekonomi som administration och kundtjänst. Tillsammans med sina närmaste kollegor Nina, Wilma och Ivanka bildar de ett starkt team som tar hand om kunder och underleverantörer på bästa sätt.

När arbetsdagen är slut hittar vi Jennie, inte helt oväntat, i badminton- eller padelhallen, där hon tränar och tävlar i de båda sporterna. Kärleken till racketsport delar hon med sin sambo och deras barn som även de älskar att tillbringa helger och ledig tid med racketen i handen.

Badminton