Nu är vi igång i Gislaved!
2020-04-09

Nu är vi igång i Gislaved!

Fraktkompaniet kör i dagarna igång en ny distributionsanläggning med crossdock och lager i Gislaved. Det är en välkommen nyhet för många företag i trakten som är beroende av ett smidigt och kontinuerligt godsflöde till sina kunder runt om i Sverige.

– Med dagliga transporter från Gislavedsterminalen möter vi ett uttalat kundbehov i en region med många expansiva, tillverkande företag. Genom vår närvaro vill vi skapa ännu bättre förutsättningar för dem att utvecklas och växa, säger Anette Yngvesson, vd på Fraktkompaniet.

– I Gislaved hanterar vi dessutom Norge, Finland, Baltikum och Centraleuropa. Allt från paket och pallat gods till maskiner och fulla bilar, säger Bobi Dojcinovski, platschef i Gislaved.

Anläggningen i Gislaved är på ca 1000 m2 och delas med Fraktkompaniets moderbolag NTEX.

För priser, turlistor och annat – kontakta oss på hej@ntexinrikes.se