Fraktkompaniet förstärker med ny försäljningschef och marknadschef
2020-03-24

Fraktkompaniet förstärker med ny försäljningschef och marknadschef

I mitten av mars började Jonas Westerén som ny försäljningschef och Marina Haldorsson som ny marknadschef. Båda har lång erfarenhet av B2B-försäljning och ett starkt fokus på att fortsätta utveckla Fraktkompaniets erbjudande och kundrelationer.

Vad kommer ni att fokusera på i era nya roller?
Jonas: "Min främsta ambition är att bygga vidare på de goda relationer vi har med våra kunder genom att förstärka vår närvaro på marknaden, både fysiskt och digitalt. Samtidigt kommer jag förstås också att ägna mig åt nya, potentiella kunder."

Marina: "Mitt mål är att Fraktkompaniet ska vara och uppfattas som det bästa och mest hållbara fraktalternativet i Sverige. Därför ser jag det som väldigt viktigt att arbeta nära våra kunder för att ta del av deras framtidsplaner och kunna möta deras långsiktiga behov. Jag kommer också att arbeta för att Fraktkompaniet ska synas och höras mer i sociala kanaler och i olika kundaktiviteter."

Kontakt:
Du når Jonas Westerén på jonas.westeren@ntexinrikes.se
mobil 076-7209929

Du når Marina Haldorsson på marina.haldorsson@ntexinrikes.se
mobil 076-7209926