Nytt lager med bästa logistikläge i Göteborg
2022-12-08

Nytt lager med bästa logistikläge i Göteborg

Nu utökar vi vår lager & Crossdocksverksamheter i Göteborg, och det rejält. I april 2023 får vi tillgång till vår nya Crossdock på 7000 m2 som ligger i direkt anslutning till Göteborgs hamn.

I september 2023 inviger vi även vårt nya logistikcenter med lager på 20 000 m2 i Syrhåla på Hisingen – granne med Volvo Cars. Ett suveränt läge för alla som sysslar med import och export. Här har du nära till Nordens största hamn, Västsveriges industriella nav och de stora lederna för effektiva transporter vidare ut i landet.

I vårt nya logistikcenter i Göteborg, som självklart har tulltillstånd, erbjuder vi allt från traditionella lagerplatser till kompletta 3PL-lösningar där vi tar hand om både lagerhållning, plock & pack och inrikestransporter. Attraktivt, inte minst för dig som fokuserar på e-handel.

Ta kontakt med mig idag, så berättar jag mer om vårt totalerbjudande och vår storsatsning i Göteborg.

 

Vi hörs!

Jonas Westerén, Sales Director

+46 767209929.

jonas.westeren@ntexinrikes.se
Vi utökar vår lagerverksamhet i Helsingborg och erbjuder Er plats
2022-11-16

Vi utökar vår lagerverksamhet i Helsingborg och erbjuder Er plats

En glad nyhet för dig som söker lager i Helsingborg. I april 2023 inviger vi vårt nya logistikcenter i Långeberga strax öster om stan. Här blir det hela 16 200 m2 lageryta i direkt närhet till de stora transportlederna. Vi erbjuder allt från traditionella lagerplatser till kompletta 3PL-lösningar där vi tar hand om både lagerhållning, plock & pack och inrikestransporter. Attraktivt, inte minst för dig som fokuserar på e-handel. Intresserad? Kontakta Jonas Westerén på +46 767209929 eller jonas.westeren@ntexinrikes.se
Ntex Inrikes öppnar nytt kontor i Norrköping!
2022-09-15

Ntex Inrikes öppnar nytt kontor i Norrköping!

Från och med 1 september utökar vi vår kapacitet genom att etablera oss i Norrköping. Vår närvaro förstärks genom att vi öppnar ett trafikledningskontor och först på plats är Niklas af Forselles, som tar rollen som trafikchef.

”Vi har länge sett en stor potential i regionen runt Norrköping och Östergötland och nu etablerar vi oss för att finnas nära och för att kunna möta kundernas efterfrågan på våra inrikestjänster, säger Niklas, trafikchef Norrköping.”

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig i Östergötland och Norrköping?

Varmt välkommen att kontakta oss på hej@ntexinrikes.se.
Nu har vi tulltillstånd vid alla våra terminaler
2022-06-20

Nu har vi tulltillstånd vid alla våra terminaler

Från och med nu har vi tillfälligt tulltillstånd vid alla våra Terminaler & Crossdocks!

En glad nyhet speciellt för dig som transporterar tullpliktigt gods från länder utanför EU: Detta gör tillvaron betydligt enklare.

Kontakta oss direkt på hej@ntexinrikes.se så berättar vi mer om våra crossdocks, våra tjänster, hur det funkar och vad det kostar. Eller läs mer på www.ntexinrikes.se.
Vi expanderar i Skåne!
2021-04-08

Vi expanderar i Skåne!

Från och med 1 april utökar vi vår kapacitet på vår Crossdock i Malmö.
Vi tar över 1540 m2 och har då totalt en yta om ca 4000 m2, med 5 stycken nya lasthus och 1 sidolastbrygga.

''Vi ser en spännande potential på marknaden i Malmöregionen och när vi nu kan utöka våra ytor så kan vi också möta kundernas efterfrågan ännu bättre.'' Säger Robert W, platschef Skåne.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig i Malmö?
Varmt välkommen att kontakta oss på hej@ntexinrikes.se