Ntex Inrikes öppnar nytt kontor i Norrköping!
2022-09-15

Ntex Inrikes öppnar nytt kontor i Norrköping!

Från och med 1 september utökar vi vår kapacitet genom att etablera oss i Norrköping. Vår närvaro förstärks genom att vi öppnar ett trafikledningskontor och först på plats är Niklas af Forselles, som tar rollen som trafikchef.

”Vi har länge sett en stor potential i regionen runt Norrköping och Östergötland och nu etablerar vi oss för att finnas nära och för att kunna möta kundernas efterfrågan på våra inrikestjänster, säger Niklas, trafikchef Norrköping.”

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig i Östergötland och Norrköping?

Varmt välkommen att kontakta oss på hej@ntexinrikes.se.
Nu har vi tulltillstånd vid alla våra terminaler
2022-06-20

Nu har vi tulltillstånd vid alla våra terminaler

Från och med nu har vi tillfälligt tulltillstånd vid alla våra Terminaler & Crossdocks!

En glad nyhet speciellt för dig som transporterar tullpliktigt gods från länder utanför EU: Detta gör tillvaron betydligt enklare.

Kontakta oss direkt på hej@ntexinrikes.se så berättar vi mer om våra crossdocks, våra tjänster, hur det funkar och vad det kostar. Eller läs mer på www.ntexinrikes.se.
Vi expanderar i Skåne!
2021-04-08

Vi expanderar i Skåne!

Från och med 1 april utökar vi vår kapacitet på vår Crossdock i Malmö.
Vi tar över 1540 m2 och har då totalt en yta om ca 4000 m2, med 5 stycken nya lasthus och 1 sidolastbrygga.

''Vi ser en spännande potential på marknaden i Malmöregionen och när vi nu kan utöka våra ytor så kan vi också möta kundernas efterfrågan ännu bättre.'' Säger Robert W, platschef Skåne.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig i Malmö?
Varmt välkommen att kontakta oss på hej@ntexinrikes.se
Vår försäljningschef Jonas Westerén om mätbar kundnytta
2021-03-18

Vår försäljningschef Jonas Westerén om mätbar kundnytta

Vårt mål är att Ntex Inrikes ska vara det företag i branschen som ger köpare av transport- och logistiktjänster mest valuta för pengarna. Det betyder inte att vi alltid ska vara billigast, utan att våra tjänster ska vara de mest prisvärda i förhållande till kvalitet och service. Hos oss ska det vara lätt att boka, kunderna ska få svar på sina frågor snabbt av våra kunniga medarbetare, leveranserna ska ske i tid och vi ska hålla en hög och jämn servicegrad.

Vi har nyligen utfört en kundnöjdhetsundersökning. Att leverera på våra löften är viktigt för oss.

När våra kunder tycker till, ger de oss höga betyg när det gäller tillgänglighet, återkoppling, raka besked och de tycker att vi är en värdefull affärspartner till dem.

Tack bästa kunder för ert förtroende!

Jonas Westerén, försäljningschef Ntex Inrikes
Vi inleder omställning till fossilfria transporter
2021-02-11

Vi inleder omställning till fossilfria transporter

Först ut är en helt eldriven lastbil från Volvo Lastvagnar som kommer att användas för distribution i Göteborg.

Igår fick vi äntligen vår första eldrivna lastbil, en Volvo FL Electric från Volvo Lastbilars elfordonsprogram. Deltog vid överlämnandet gjorde NTEX vd Thomas Ström, tillsammans med chauffören Krister Skogbäck och NTEX Inrikes vd Anette Yngvesson.

Förutom minskad miljöpåverkan innebär eldriften även lägre ljudnivåer som tillsammans med en bra arbetsmiljö i hytten kan bidra till en förbättrad arbetssituation för chaufförer och andra som verkar i närheten.

Läs mer i pressmeddelande: https://www.mynewsdesk.com/se/ntex-ab/pressreleases/ntex-inleder-omstaellning-till-fossilfria-transporter-startar-med-en-av-de-foersta-ellastbilarna-i-vaestsverige-fraan-volvo-3072400