Det hängivna fraktbolaget

Ntex Inrikes AB är ett av den svenska transportbranschens mest expansiva företag. Vi är ett fraktbolag som servar kunder över hela landet och levererar till alla orter i Sverige, via lastbil, tåg eller en kombination av olika transportslag. Våra kontor och lager finns i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Gislaved. Välkommen till oss!

Ntex_molndal

Vi gillar utmaningar

På Ntex Inrikes AB gillar vi utmaningar som gör att vi får visa vad vi går för. Vi är glada när vi får frågor som gör att vår kompetens och erfarenhet kommer till nytta. Och vi vill alltid veta vad du tycker, så att vi kan fortsätta att utveckla vårt erbjudande för att matcha dina behov även i morgon. Det är så vi bygger ömsesidig framgång.

Vi behövs överallt

Vi servar kunder över hela landet och levererar till alla orter i Sverige, via lastbil, tåg eller en kombination av olika transportslag. Våra kontor och lager finns i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Gislaved.

Sverigekarta_ntex

Från då till nu

Ntex Inrikes AB började sin resa som Fraktkompaniet i Göteborg 2006. Fyra år senare etablerade vi oss i Stockholm och sedan 2012 finns vi även i Helsingborg. 2020 blev vi Ntex Inrikes AB. Idag är vi drygt 180 medarbetare som servar kunder över hela landet, med samma entusiasm och entreprenörsanda som en gång fick oss att starta vår resa.